tiistai 30. lokakuuta 2012

HBD SAMPSULIII!!


Paljon onneeeaaa vaaan, paaaljon onneeeeaaa vaaaan paaaljon onneeea, ja tällä kerta Sampsaaa. Paljon onneaa vaan! Synttäreitä on kyllä saanut juhlia oikein ankaralla kädellä tässä kuussa. Yleisenä juhlien järjestäjänä olen suunnitellut ja järjestänyt kaikkien ystävieni juhlat, mukaanlukien omat "yllätyshbd:tni" :D Nyt alkaa jo riittämään..Voisko nää mun ystävät lopettaa jo tässä kuussa syntymisen? :D


Sampsalle olin viime vuonna järjestänyt yllätyssyntskyt laivalla ja tänä vuonna halusin tehdä jotain muuta..Jotain helpompaa, ja jotain missä ei tarvitsisi käyttää kaikkea aikaani puhelimessa puhumiseen ja ihmisten kanssa aikatauluista tappelemiseen. Päätin siis  matskustaa hänen kanssaan takaisin lapsuuteen, ja vein hänet katsomaan sirkus Finlandiaa, jonne siskon poikani ja äitini halusivat myös tulla mukaan.. ;) Poika oli aaEvan täpinöissä kyllä, siis Sampsa. Jes. Victory! :)








Ostin siskonpojalleni siistin "valohässäkän" :) Taisin tosin olla itse enemmän täpinöissä siitä ku Riku :D








Sirkukseta kiiruhdimme sitten ravintola Yumeen joka sijaitsee Kämp-hotellin vieressä. Ravintola ei esittelyjä kovinkaan kaipaa, sillä annan palvelusta ja ruoasta täydet 10 pistettä. Vannoutuneena foodiena täydellisen ravintolan löytäminen on erittäin vaikeaa. Ravintola Yume taas löi minut aivan ällikällä, se oli lähes tulkoon täydellinen. Ainoa miinus oli tietenki hyvin korkeat hinnat, mutta fine dining paikaksi ihan ymmärrettävää. Suosittelen LÄMPIMÄSTI!



Joimme pinkkiä shamppanjaa koska olemme yhtä glamooour ihmisiä kuin Tuksu :D <3









Thai meatballs, naaaam!







Kimchi



Marmorihärkää



Järjettömän iso fisu:D









Sampsa sai Yumen ihanalta ravintolapäälliköltä kakkusen! <3


Matka jatkuikin sitten kohti Roskaa, joka on intiimi pikku baari eerikinkadulla, missä ihana ystävämme Eve on myös töissä. Sieltä sitten jatkoimme yökerho tivoliin koska uskomme vielä olevamme sielultamme teinejä, ja mikäs sopivampi paikka ikiteineille kuin tivoli. Se, että rakas ystävämme Tuomas toimii siellä ravintolapäällikkönä=myös iso plussa ;)


Valkkarisooda+jekkupommi=vakio :)



Eveliini :)






YEAH!




xxx Leina

8 kommenttia:

  1. Jes jes on kyllä mahtava tää teiän blogi ja kiva kun päivitätte tätä näin usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viime aikoina olut vähän kiirettä, mut koitetaan skarppaa!

      Toni K

      Poista
  2. Viime perjantainako olitte tivolissa?

    VastaaPoista
  3. Onko teillä avoin suhde..?

    VastaaPoista
  4. Blogissani on teille pieni blogitunnustus:

    http://social-media-junkie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! lukaisin sun blogia, ja kivalta näytti!

      Toni K

      Poista
  5. Perhana! Aattelin eka et tä on joku bb-tyhjäpäiden blogi, mut tämähän on hyvää ja innostavaa luettavaa. Kyllä joutaa taas ennakkoluulot romukoppaan, hyvää duunii ja hyvää treenii =) jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista