perjantai 5. lokakuuta 2012

Hot Chocolate

Perjantai, ja tänään olis Ruudolfin keikka Tavastialla, mukana myös ihana Karri-Koira! Menee vähän kädenväännöks, mä haluisin mennä sinne, Leinalla oli mieles meille muut menot. Mut ehkä mä imuroin tai teen jotain muuta fantsuu niin ehkä se taipuu...

Perjantain jumppa on aina paras, kun saa treenata omalla ajalla, rauhassa, ei oo kiire, ja viikonloppu alkamassa, vierähti tänään treenatessa ja musiikkii kuunnellessa pari tuntii tossa salilla. Mä en tiedä tytöistä, mut mun mielestä aika harvalla on salilla mukana musiikkia kun ne treenaa, moni tuntuu vaan vetävän hampaat irvessä. Omaa treenii ainakin maustaa ja helpottaa aina, kun pistää lapuista tulee sellasta jytinää et rytmihäiriö on ovella. Tuo treeniin helposti sen 20% lisää potkua ja loppuun pari toistoa. Jos meen vetää jonkun kunnon cardiota, silloin kirkonpoltto musiikki vaihtuu kunnon Houseen, rullaaminen menee huomattavasti kivemmin.








Toinen mikä on pistäny silmään, et osa ei tankkaa, tai syö juuri mitään ennen treenii. Mulla vakiona on purkki rahkaa, mehukeitolla, tai jotain maustettua, pari ruisleipää ja kahvia/sokeriton Red Bull. Se alkaa hyydyttämään jos meet salille tyhjällä vatsalla, ainakin mulla. Ymmärrän tietty et jos oot menossa vetämään 60min juoksumattoa 140 sykkeellä tai Cross Traineria, ei oo kiva pidätellä ettei tuu just syödyt Cesar salaatit ylös ja saat sit väistellä niitä kun ne rullaa siinä juoksumatolla. Toiset sitten taas tankkaa treenin aikana. Joku tykkää tyttärestä, toinen äidistä, jotkut molemmista. Ja muistakaa juoda sitä vettä kun treenaatte, jos ei mikään sporttijuoma maistu, se helpottaa sitä väsähtämistä vastaan kun nesteyttää itseensä treenin aikana..

Ja sit mun lemppariaiheesta: Tytöt jotka meikkaa salille. Mä ymmärrän et on kiva näyttää aina kivalta ja sillai et tuntuu itsestään kauniilta ja luontevalta ja muuta pask... :D Eikä se mun päivää pilaa vaikka neidit tulis sinne korkkareissa Guessin laukku olalla, Flower Bombille tuoksuen, Lancomet ja Biothermit tikissä pitkin runkoo ja nassua. Mut mun mielestä salille voi, ja pitää voida tulla niin, että sä voit treenata siellä ihan minkä näköisenä haluat, on ihan ok jos sulla ei ole just pidennyksiä ripsissä, uusimpia Niken kenkiä ja treenikamoja, tai vahingossa tuoksut vähän hielle. Ei me miehet siihen kuolla. Te ootte siellä trenaamassa itseänne varten, ette poseeramassa nälkäsille salihannuille. Hymiö!

Löysin tossa upeet talvikengät, must have! Vanhanajan kunnon lapikkaat! Vannoutuneena UGG fanina mä näen noista ehkä jonkun pienen eroottisluonteisen unen ensi yönä. Alla linkki, käykää tutustuu, tuntu jalassa siltä kun olis laittanu jalan lämpimään muffinssiin. RAKKAUTTA. Hyvää viikonloppuu kaikille, syökää hyvin !


Toni K

http://www.topman.fi/

Lapikas Love !
viimetalven luotto tossuni UGG












41 kommenttia:

  1. Mä näin kerran salin pukuhuoneessa kun yks tyttö laittoi hiuksiin lakkaa sun muuta tököttiä että ne oli ihan täydellisesti ku se lähti treenaamaan, alko naurattamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se hyvä laittaa paketti kondikseen ennen treeniä, ei sitä tiedä jos elämän rakkaus ois vaikka viereisellä juoksumatolla! Toni K

      Poista
  2. :)! Sulla on kyllä niin mahtava kirjotustyyli, keep going.

    -Oona

    VastaaPoista
  3. Lapikkaat on jees, miehekkäätkin. Uggit on aika gay, mikä on mulle fine.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UGG on kyl vähän gay... but gay on uus musta! Toni K

      Poista
  4. ei kai niitä päivän kasvoilla olleita meikkejä nyt ennen salia tarvii pesemään pois? tuskin kukaan nyt sinne salille meikkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen mies, en mä osannut ajatella sitä tolta kannalta. Mut tää selvittää mulle vähän nyt tätä mysteeriä! Toni K

      Poista
  5. Mahtavan väriset treenikengät! Kiitos muutenkin "fiksusta treenipostauksesta" taitaa olla pakko alkaa seurata teidän blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! yleensä kaikki vaatteet mustaa tai valkoista, oon väri rasisti, niin kiva välillä kokeilla jotain muuta. Toni K

      Poista
  6. IIISO KIITOS.

    ihanaa kun on vielä tollasia miehiä, jotka on sitä mieltä, että naiset voi olla salilla ilman meikkiä tai ei tarvitse olla uusimpia treenikuteita.

    "Te ootte siellä trenaamassa itseänne varten, ette poseeramassa nälkäsille salihannuille." Tämän tulen muistamaan aina kun olen salilla.

    jatkakaa samaan malliin blogin kanssa, tsemppiä!
    tulen varmasti lukemaan tätä jatkossa.

    p.s. onko sulla jotain hyvä jalkatreeni vinkkejä (haluaisin saada vähän lihasta jalkoihin)?


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiki! Laitan nyt viikonlopun aikana jalkatreeni ohjelman tytöille, jolla saa muotoa peppuun, ja varmasti jalat kipeeksi! Toni K

      Poista
  7. välillä tulee oltua meikit naamassa salilla mikä johtuu ihan siitä, että olen tullut treenaamaan suoraan töistä tai koulusta, veikkaan näin olevan monen munkin kohdalla, tosin eihän sitä koskaan tiedä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tehdä joku gallup salilla joku päivä tästä aiheesta! Toni K

      Poista
  8. Nyt on pakko tulla kommentoimaan ! :D Ootko ikinä miettiny, että meikatut tytöt/naiset tulee suoraan koulusta/duunista salille jolloin nassu on "pakostikin" täydessä tällingissä ? Ja tuntuis jotenkin oudolta pestä ne meikit pois "vaan" sen takia että menee salille. Illalla menee kuitenkin suihkuun, eikä haittaa vaikka ne meikit ois vähän levinny treenatessa.

    Ite meen salille yleensä suoraan koulusta ja meikit sillo tietty nassussa. En kuitenkaan lukeudu näihin teineihin, jotka tulee sinne salille vähän venyttelemää ja muka "treenaamaan".( Nää on ihan oma lukunsa ja oon varma, että tiedät mitä meinaan). Eli siis reenaan täysillä eikä haittaa vaikka vähän meikit valuis.

    (Mut täytyyhän se myöntää, että ei sinne salille voi mennä saunan takaa repästynä, jotain kunnioitusta (kuumia) miehiä kohtaan :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mä tiedän vähän enemmän naisten elämästä, kiitos teidän vastausten! Meikillä tai ilman, kunhan hiki valuu, ja treeni maistuu. Tulee sitä itekkin välillä mietittyy, et laitanko harmaat vai mustat housut salille, ihan kuin jotain kiinnostais.
      Kuumia miehiä varten saa salille vähän laittautua, rotkoista tai hirvikolareista ei niin väliä! Toni K

      Poista
  9. Hahah olipas hauskaa tekstiä! Alan kyllä seuraamaan teidän blogia :) Siellä on kyllä selvästi Leina selittäny naisten juttuja miehelle kun tietää Lancomet ja Biothermit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tulle noi alan termit aika tutuks, ja Stokkan naisten osastolla mut jo muistetaan. Leina pitää mut ajan hermolla näissä jutuissa:) Toni K

      Poista
  10. Aivan mahtava blogi!! Tehkäää postaus rakkaustarinastanne, mitentapasitte ym! Hih, innolla jään seurailemaan:)))

    VastaaPoista
  11. Tytöt ei välttämättä erikseen meikkaa salille, eivät vaan jaksa erikseen pestä pois päivän meikkejä.

    VastaaPoista
  12. Samaa mieltä tosta treenaamisesta meikit naamalla ja aamulla oonkin aina juuri sängystä nousseen hehkänä salilla :D Eri asia kuitenkin jos on päivän ollut töissä ja tulee sen jälkeen salille - itse en ainakaan siinä vaiheessa rupea erikseen hinkkaamaan sotamaalauksia pois, pyyhkäisen ehkä enimmät puuterit pois (sen verran etteivät haittaa treeniä.) Eli ei sitä meikkausta / meikittömyyttä tule suunniteltua saliaikataulun ympärille, riippuu vähän siitä että missä on ollut sitä ennen. ;-) Vaikka varmasti niitä Tukiaisia löytyy salilta aamukuudeltakin..

    Mutta eipä tuosta ole suurta ongelmaa tullut kun tulee treenattua lähinnä aamuisin, saa mukavasti puhtia loppupäivään!

    ps. hienot pieksut! mitenköhän sais oman miehen innostumaan noista..

    VastaaPoista
  13. Toi meikkaaminen on vähän kakspiippuinen juttu! Itsellä ainakin iho pysyy paljon paremmassa kunnossa ilman meikkiä ja iho saa rauhassa hikoilla. Ja kuinka kaunis on meikitön, juuri treenannut, hehkuva iho naisella. Ja hymy kasvoilla :) mutta joskus sit haluais vähän panostaa jos salilla käy joku söpö jätkä johon haluais tutustua. ;) Esimerkiksi itse olen aina luullut että kaltaisesi miehet (isot, lihaksikkaat, itsestään huolehtivat) etsivät naista joka on aina ( myös salilla) "viimeisen päälle". Mut kiva kuulla jos näin ei ole?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä tykkään että ihmiset huolehtii ulkonäöstään ja kropastaan, tulee itekkin välillä oltua vähän turhamainen, mut kyl se oma nainen on kauneimmillaan ilman meikkiä! Ei todellakaan tarvii olla aina "viimeisen päälle", parasta on ja parhaalta näyttää kun viihtyy omassa kropassaan, ja jos niin on se näkyy päälle päin, oli meikkii tai ei. Salilla voi olla vaikka reikäses T-paidassa, ja pieruverkkareis, kunhan treeni kulkee! Toni K

      Poista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. sun kirjotus tyyli saa mut niin hyvälle tuulelle, aivan mahtavaa löytää tälläisiä "erilaisia" blogeja. luin tänään ekaa kertaa ja jäin heti koukkkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos, yritetään pitää jutut sellasina et tulee mielummin hymyy kun masennusta! Toni K

      Poista
  16. Hei! Tosi kiva kun olette aloittaneet Leinan kanssa tämän blogin, innolla jään tätä seuraamaan. Toiveena heti, että tekisitkö joskus postauksen salilla treenaamisesta, mielellään vielä "naisen ja miehen näkökulmasta". Siis miten ja mitä suosittelisit salilla tekemään jne. Olen ostamassa ensimmäistä salikorttiani ja olis kiva saada vinkkejä.

    VastaaPoista
  17. Ai että miten loistava ja symppis teksti! Ehkäpä jopa hieman kateellisena täällä juon aamukahvia ja pohdin, että kyllä on Leinalle käynyt tuuri ;) Loistavaa jatkoa teille ja tälle blogille. Thumbs up!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Eiköhän se tuuri ole mulla tässä käyny, mä oon jo vanha ja väsynyt! Toni K

      Poista
  18. Tää on tosi jees blogi! Mul olis toivetta et Toni kertois lisäravinteista! Leinaki oli ostanu noita juttuja ja mä mielenkiinnolla kuulisin enemmän :) Ja siis vinkkejä lähinnä tytöille.. Mulla ainakin perus suklaapalkkari meinaa tulla samantien ylös kun sen on saanu litkittyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirjoitan lisäravinteistä ja muutenkin syömisestä nyt alkuviikosta! Toni K

      Poista
  19. Blogi vaikuttaa hyvältä, täytyy jäädä seurailemaan!
    Ja naisena kiinnostais varsinki treeniohjeet meille ja terveellisen ruokavalion vinkit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä kirjoitan erikseen tosta tyttöjen treenaamisesta, ja syömisestä tulevalla viikolla. Toni K

      Poista
  20. Tyttäret rakkaat! Itse oon ainakin huomannu, että pojat kiinnittää enemmän huomiota jos meet salille naturellina, lataat kunnon painot ja treenaat tosissas! Suurimmalla osalla varmasti on pakkelit valmiiks naamalla, mut on niitäki jotka meikkailee pukkarissa ennen salille menoa. Eikä siinäkään oo mitään väärää! Pääasiahan on että saat treenis tehtyä, huulikiillolla tahi ilman. Jostain akkojen lehdestä luin kesällä "saliböönistä" jotka treenas oikeesti paljon ja tosissaan.. Silti sillä toisella oli salin puolella mukana pikkupussukka jossa oli avaimet, kännykkä ja huulikiilto. Että näin.

    Kivoja syystreenejä,

    Niini

    VastaaPoista
  21. Wautsi ihan täysi kymppi sulle Toni kirjotteluista! Kirjotat mielenkiintoisesti, hauskasti ja omaperäisesti. Mahtavaa kuulla miehen mielipiteitä ja ylipäätään saada joku mies tähän blogin maailmaan. Leina on upee, kuten aina.

    Jään ehdottomasti seuraileen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Yritetään jatkaa samaan tyyliin :D

      Poista
  22. Hyvä blogi teillä! keep on going!

    Itse en meikkaa salille jo ihan senkin takia että sitten ne olisivatkin jo pitkin naamaa.. Salille lähenkin vetämään kunnon treenit ja pää punaisena/hikisenä! mutta fiilis loistava! Ehkä jos olisi vielä sinkku panostaisi saliulkonäköönkin enemmän who knows?

    Tiedän kyllä että monet ovat saaneet treffipyyntöjä salilla ja pieni meikki ei sillon haittaa jos itsekin tykkää katella sillä silmällä. treenatkoon kaikki niinkuin haluu :)

    VastaaPoista
  23. nyt en kyllä naisena voi yhtään samaistua noihin "jos on päivät meikit päällä, ei jaksa salille mennessä pestä" -kommentteihin. HYI. omasta mielestäni ei voi kyllä olla inhottavampaa oloa kun meikit naamassa hikoilu, tuntee oikein kuinka iho siitä kärsii. Kun lähtee lenkille tai salille, on musta kiva esim. pyyhkiä naamasta käsin ylim. hiki yms ilman pelkoa että ripsarit leviää. Muutenkin paljon freshimpi olo, niin freshi kuin reenin jälkeen nyt voikaan olla.. :D mutta mahti blogi ! koukkuun on täälläkin jääty :) -Linda

    VastaaPoista
  24. Mä oo kans yrittäny käydä salil ilman meikkii jonkun aikaa, ja tuntuu paljon paremmalta! :D Sitä mä oon kans miettiny et onko mimmeil joku spray tai elmukelmu, kun joillain ne meikit pysyy nassus kuin olis tatuoitu siihen vaikka kuinka hikoilee? Hyvii treenihetkii!

    Toni K

    VastaaPoista
  25. Sitäpaitsi kuka sinne salille menee miesten takia?! :=D

    VastaaPoista