maanantai 8. lokakuuta 2012

Syökää kanaa!

Tänään oli niin posketon sadekuuro, etttä oksat pois. Pääsi yllättämään kesken kotimatkan salilta. Jotenkin sateesta osasi nauttii muksuna, ja siitä tuli oltua ihan filliksissä, nyt se lähinnä aiheuttaa pullistumaa valtimoihin. Vedät tuolla kengät märkänä, ja byysat märkänä. En ole ikinä omistanut sateenvarjoa. Urpo. Muksuna tuli hypättyä joka lätäkköön, nyt fossiilina kiertää kaukaa. Näinä hetkinä on kiva tsiigaa kuvia viime kesästä, kun oli kaikkee fantsua tekemistä.



Huikeet Pilvet




Kaivari ulkotreenii




Lahti Apinat



Lahti 2



Lahti kättä ilmaan



Ristiäisissä



Häis!



Grilli kuumana Espoossa!



Cup Cakes <3





Oli kauhee kiire tänään jumpan jälkeen laittaa leinalle safkaa kun juos johonkin kuvaus hässäkkään, kyhäsin nopeen, edullisen ja fitin treenin jälkeisen safkan, johon tarviit:


- Atria perhetilan broileri ohuimmat fileeleikkeet Natural 400g
- Findus Wok Classic pakastepussin 500g
- Mozzarella juustoa
- Pekonia
- Mausteet aromisuola, pippuri, soija
- Tuore korianteri


Kanaa, vihanneksia, mozzarella.

Alkuun pannu kuumaks, ja oliiviöljy kyytiin. Kun alkaa olemaan kuumana, laita pannulle Atrian perhetilan ohuimmat broileri fileeleikkeet (Naturel). Kannattaa kokeilla, todella ohuita fileitä, ilman mitää ylimääräistä. Kun alkaa kypsymään, laita niin monta siivua pekonia viereen samalle pannulle kypsymään kun on tarkoitus syödä kanafileitä.

Vihannekset voit keittää samalla vedessä, tai lämmittää esim kattilassa, oliviiviöljyn kanssa, ja ripaus yrttisuolaa. Samalla kun lihat kypsyy ja vihannekset lämpenee, leikkaa mozzarella ohuiksi siivuiksi. Ja lopuksi ei muuta kun kokoat annoksen, fileleikkeet alle, mozzarella, pekoni siivu, tuoretta korianteria. Vihanneksia voit maustaa puolikkaalla ruokalusikallisella soijaa.  Tän kaiken valmistamiseen menee oikeesti 10min.

Mozzarellan tilalla voi käyttää vaikka vuohenjuustoa, ja korianterin voi korvata basilikalla, ihan oman maun mukaan. Kyytiin vielä iso lasillinen jäävettä, toimii. Ei ole liian heavy setti, ja tän jälkeen pystyy tekemään muutakin kun makaamaan kyljellään ja kattoo telkkarista koirakuiskaajaa (Cesar on muuten maailman kovin kundi).

Toni K




4 kommenttia:

  1. Tosi ärsyttäväää kun ei ikinä tiiä kumpi teistä kirjottaa kun alkaa postausta lukemaan :D voisitteko alkaa laittaa otsikkoon tai postauksen alkuun aina esim T: tai L:. Että tietäis heti kumpi kirjottaa ja lukeeko pään sisällä miehen vai naisen äänellä hahah :D

    VastaaPoista
  2. Siis oot oikeesti varmaan kaunein nainen mitä suomesta löytyy! olit bb:ssä mun lemppari ja oltiin kavereitten kans hirveen surullisia ku tipuit :( vaikutat todella ihanalta persoonalta ja jään varmasti lukijaks! <3

    VastaaPoista
  3. joo vois laittaa alkuun just et kumpi kirjot taa

    VastaaPoista