maanantai 1. lokakuuta 2012

Töttöröö!



Maailman isoin hali tervehdys teille ihanille lukijoille! Olen Leina, 25-vuotias tyttö (hetken aikaa vielä ainakin) Helsingistä. Seurustelen tällä hetkellä yhteensä kahdeksatta vuotta höpöimmän/söpöimmän ja myös välillä vaikeimmän mieheni Tonin kanssa. Tämä blogi tulee käsittelemään meidän arkea ja vauhdikasta vapaa-aikaa :)

Olen pitkään halunnut laittaa blogia pystyyn, mutta en ole kyennyt/uskaltanut, sillä yksi parhaista ystävistäni sattuu olemaan OC Julia, joka on mielestäni maailman täydellisin nainen, jolla on myös maailman täydellisin blogi...paineita, paineita, paineita :D Blogi ei tule olemaan yhtä täydellinen mutta yritys tulee olemaan kova!

Tässä pieniä faktoja tulevasta blogista:

1. En tule kirjoittamaan kirjakielellä, koska en osaa eikä se tunnu luontevalta, eli kaikille äidinkielen opettajille tiedoksi, tämä blogi ei ehkä ole teille, tulette varmasti ärsyyntymään, käytän tässä nyt "Hei olen puoliksi Japanilainen- , joten antakaa anteeksi" korttiani.

2. Kuvat eivät tule olemaan mitään muotilehti matskua, harjoittelemme vielä.

3. Meidän blogia ei kannata lukea, jos inhoaa tai on jotain meitä vastaan, voi mennä herne nenuun, ja sitruunaa pyllynreikään.

4. Jos tykkäät hyvästä ruoasta, vaatteista, hauskanpidosta, matkustamisesta, huonoista läpistä, niin täältä voi löytyä sulle jotain :) <3





Im so pretty, oh so pretty... :D















Talossa olessani lihoin noin miljoonia  tuhansia kiloja, ja mieheni laitaa minut nyt ruotuun, lisäilen siitä juttuja ja kuvia, mieheni antaa lisää vinkkejä liittyen treenaukseen. Syökää hyvin ja halikaa toisianne lämpimiksi!!


xxx Leina

28 kommenttia:

  1. kiva ku aloit kirjottaa blogii, lukioita varmasti tulee! harmi ku jouduit pois talosta olit mun lemppari! :) tsemii, jään kans seurailee

    VastaaPoista
  2. Mua harmitti ku sut äänestettiin niin aikasin pois BB:stä, vaikutit mukavalta ja sopivasti hassulta :) Tsemppiä uuteen blogiin!

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihan super kuuma mies ;) pidä kiinni siitä. Jään varmasti blogin lukijaksi!

    VastaaPoista
  4. Sulla on ihan super kuuma mies ;)

    VastaaPoista
  5. Voih, kiitos! Onhan se :) Luonne vaa on.. hmm.. kröhöm :D haha

    VastaaPoista
  6. Jei! Oon oottanutkin, että rupeisit kirjottelemaan blogia :)) Täältä ainakin tuli yksi vakkarilukija!

    VastaaPoista
  7. Moi!

    Ihanaa, että oot alkanut bloggaamaan. :) Tunnut tosi mukavalta ihmiseltä ja kiinnostava lukea sun juttuja tästä eteenpäin :=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! Ihana kuulla!! Toivottavasti tykkäät! <3

      Poista
  8. Oon seurannu jo pidemmän aikaa tuon kyseisen ystäväsi blogia ja oon odottelu, että millonkahan sinä teet oman blogin. Huippua!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, Julia onkin itse ihanuus! Kiitos ku luit miunki vaatimatonta blogia :) Teen parhaani, että jaksaisit lukea jatkossakin! ;)

      Poista
  9. oot todella kaunis ja vaikutat niin herttaiselta =) tee ihmees blogista oman näköses, jään seurailemaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiiih, ihana olet! Kiitos tuhannesti! Mä täällä pompin onnesta ja tuuletan tyhmän näkösenä :D

      Poista
  10. Ihanaa että perustitte oman blogin!:) Treenijutut ja ruokavaliovinkit kiinnostaa erityisesti! Jään aivan varmasti vakkarilukijaksi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua! Ihanaa saada uusia lukijoita! <3 Tonilta saa paljonkin hyviä treenivinkkejä ja ruokavalioon liittyviä postauksia ;)

      Poista
  11. Laitan Leinan treeniohjelmaa/ruokavaliota viikonlopun aikana, tänään tuntui ainakin että meni mun pitämä jalkatreeni neidillä aika tunteisiin! Toni K

    VastaaPoista
  12. Voi ihanaa aloitit vihdoin oman blogin :) Julian blogia luen ja liityn kyllä tännekki!
    Oot hyvännäkönen nainen ;)

    VastaaPoista
  13. Ihan superhyvä ja mielenkiinnostava idea, kun saadaan sekä miehen että naisen näkökulmaa peliin, ja postauksiakin tulee varmaan enemmän kun on kaksi kirjoittajaa.

    Mahtava idea, ja Leina susta oon saanut ihanan kuvan jo Julian blogin perusteella, joten huippua että rupesit(te) kirjoittamaan blogia! Jään seurailemaan innolla! :)

    VastaaPoista
  14. Joo meillä on aika erilaiset mielipiteet ja näkökulmat about joka asiassa, et tästä voi tulla meille sellanen tunteidenpurkaus palsta, niin ei tarvii livenä riidellä, pääsee helpommalla! Leina kiittää, Julialla on kyl fantsu blogi! Välillä en malta odottaa mitä uutta se on ostanut Vero Modasta tai Ginasta, joka on mun lemppari. Toni K

    VastaaPoista
  15. Tätä on odotettu! :) Alku vaikuttaa älyttömän hyvältä, ja kuinka siistiä että sait miehesi mukaan kirjoittelemaan. Samanlaisia blogeja kun ei kauheesti oo! Täällä innolla jään odottamaan postauksia teiltä molemmilta, treenaus, ruokavalio, muoti ja elämäntyylinne kun kiinnostaa! Jei!:)

    Eveliinos

    VastaaPoista
  16. Olit yksi lemppareistani talossa ja taidankin jäädä seurailemaan blogiasi! (:

    VastaaPoista
  17. Ihan superhyvä idea että kirjotatte molemmat! Voi kun olis itelläkin rohkeutta alottaa oma blogi :D Vaikutat tosi jees tyypiltä (molemmat teistä siis!) ja Leina sun hiukset on niin mahtavat :)

    VastaaPoista
  18. Mahtavaa, että sinäkin olet laittanut blogia pystyyn. Joskus kuviasi ihastellut upean Julian blogissa. Olet kyllä kaunis ilmestys ja sen lisäksi sieltä näyttää löytyvän maailman täydellisin nenä! ;)

    Mukavaa, että mieskin uskaltaa kirjoittaa. Alku ainakin vaikuttaa lupaavalta, rentoa ja rempseätä menoa!

    VastaaPoista