tiistai 9. lokakuuta 2012

Treenisafkaa!



Täytetyt Jäävuorisalaatti lehdet


Helppo, nopea, fitness herkku. Valmistamiseen menee noin 15 min. Tarviit pläjäykseen seuraavat systeemit:

- Jäävuorisalaatti
- Paprika
- Naudanjauhelihaa 400g (vähärasvainen jos löytyy)
- Creme Fraiche
- Tex Mex Salsa Hot
- Tuore Korianteri
- Sipuli/Punasipuli
- Juustoraaste jos herkuttaa
- Mausteeksi suola ja pippuri

Revi jäävuorisalaatista kämmenen kokoiset lehdet, ja huuhtele veden alla. Huuhtele paprika, leikkaa ohuiksi siivuiksi. Pilko sipuli. Levy kuumaksi, oliiviöljyä, paista jauheliha, ja mausta suolalla ja pippurilla. Ja lopuksi kokoa annos: Jäävuorisalaattilehti alle, jauhelihaa, paprikaa, sipulia, kevyesti creme fraichea, salsaa, ja korianteria päälimmäiseksi. Syö rohkeesti käsin! Nami Nami PUS!!

Toni K


9 kommenttia:

  1. Toni, Kokeilin kuule sitä sun jalkatreeni ohjelmaa ja huh huh olipa hikitreeni!Kiitos paljon uudesta ohjelmasta. Kaipasinki jotain uutta treeniohjelmaa jaloille! Kiloja kyllä nostin smithissä sekä kahvakuulissa, kun en ihan alottelija ole ^^ lisää tälläsiä treeniohjelmia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että toimi! Mites toi burbees maistui? Sit ens kerralla lisää limppuja, ja burbeesii minuutti lisää:)

      Poista
    2. burbees oli kyllä kova vastus, tuntu ja poltti! joo todellakin!

      Poista
  2. Oisko Toni mahollista tehä lähiaikoina tekstiä, jossa olisi vinkkejä hyvään selkä ja vatsalihas treeniin? Naiselle siis. Mahollisimman paljon mielellään kiertoliikkeitä ja selälle sellaisia liikkeitä, jolla saisi noi selkämakkarat kuriin! :D

    VastaaPoista
  3. Lisään huomenna treenin jolla treenata selkää, ja vatsoja. En laita ihan perinteisiä juttuja, vaan erikoisempia liikkeitä, tarkista huomenna, ja käy kokeilee! Kesäkondis 2013! :D

    VastaaPoista
  4. Mulla ois yks toive mistä voisit(te) kirjottaa jos nappaa! :)

    Tiiän et netti on toki pullollaan tietoo hyvästä ruokavaliosta yms, mut jotenkin niitä neuvoja kuuntelis mieluummin sellasilta ihmisiltä joista näkee et ne on saanu aikaan tuloksia eikä pelkästään puhu siitä miten asiat pitäis tehdä...

    Eli jos meen ruokakauppaan ja haluun syödä niin et pysyn terveenä, näytän hyvältä ja jaksan tehdä asioita, niin mitä ruoka-aineita sinne ostoskoriin kannattaa laittaa?

    Jos tää ei ollu liian tyhmä kysymys, niin ois iso apu jos laittasitte jotain pientä yhteenvetoo et mikä on hyvää sellasta "perusruokaa" näillä tavotteilla, mitä kannattais kaupasta kotiin kantaa :) Ihan vaikka muutamankin tuotteen lista, you name it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hey!

      Hyvä idea, laitetaan seuraaviin treenijuttuihin tota ruokavalio puolta vähän, et saat vähän ideoita. Tässä pari nopeeta: tonnikala, hedelmät, rasvaton rahka, ei siis maustetut, kananfileet, quinoa.

      Jos mietit mitä ruokaa voisit laittaa,mulla ainakin helpottaa ajattelua että valkkaat eka lihan mitä haluat sinä päivänä syödä, ja alat rakentamaan sen ympärille. Esim tänään tekee mieli kanaa, mitä siihen lisukkeeksi, pastaa, riisiä, salaatti? vaihtoehtoja on miljoonia, ja kun löydät pari tervellistä lempparia, alkaa homma helpottumaan.

      Ruoanlaitto treenaavalle, joka haluu syödä hyvin, on oikeesti helppoa, ja ihan simppeliä, kun perushommat hallus. Ja herkkupäivää ei saa unohtaa, VIVA LA BIG MAC!!!!!

      Toni K

      Poista
    2. Kiitos näistä! Se varmaan oiskin mulle se helpottava juttu, et löytyy muutama lemppari ja niitten pohjalta sit "harjottelee" tuota ruokashoppailua muutaman kerran ajatuksen kans niin sit alkaa sujumaan, eikä tarvii enää tuskailla siellä hyllyjen välissä :D

      Pakko kehasta vielä yleisesti blogia, tää on virkistävää et samasta paikasta löytyy kaikkee treenijuttuja ja sit myös vaikka mitä muuta, tulee sellasta viihdyttävää tekstiä/kuvia ja hyödyllistä asiaa sopivasti molempia samassa paikassa. Hyvä te! :)

      Poista
  5. Ihan mahtavaa että ootte perustanut blogin! Kivaa vaihtelua tuo se että täällä kirjoittelee sekä mies että nainen, harvoin tulee miesten blogeja muuten luettua. Olisko mahdollista saada sellanen postaus missä kerrotaan normipäivän liikkumiset ja safkat välipaloineen kaikkineen. Ja tonilta jos heruis vinkkejä syömiseen ja liikkumiseen kun tarkoitus olisi päästä entisiin mittoihin ja tiputtaa painoa 70 kilosta 57 kiloon ja mitä nopeammin tuloksia aina parempi! ;D
    kiitos ihanat jo etukäteen! :)

    VastaaPoista