maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikonloppu!

Mun täytyy nyt ihan ekaksi myöntää, että mun pää lyö tällä hetkellä aivan tyhjää. Mä tunnen ku mun korvien välissä tuulee. Fiuuu.. :D Tämä "rauhallinen viikonloppu" mitä olin jo pitkään suunitellut (kotona, karkkien ja leffojen kera), osoittautui kuitenkin olemaan kaikkea muuta kun rauhallista. Perjantaina olimme ystävieni kanssa illastamassa ravintola Mayassa. Käyn siellä aika usein koska olen vannoutunut tapas fani.
Mayasta saa ihania minidilloksia (tapaksia), mitä rakastan mutustella sangria kannun kera :) Suosittelen chorizoa, fritti rapuja, fritti kanaa, halloumia ja rapuja appelsiinivoissa, nam.

Lähdin itse kotoa verkkareissa tukka pörröisenä ja auki, etten vahingossakaan päätyisi mihinkään yökerhoon. Eihän se minua tietenkään estäny, vaan löysin itseni ruokailun jälkeen taksista, nokka kohti Motellettiä. Siellä ne "Yhdet", joille olimme menossa, osoittautuikin yhdeksi viini PULLOLLISEKSI  :) Seuraavaksi löysin sitten itseni jo kotoa, missä verkkarit olivat vaihtununeet  farkuiksi, villapaita mun ihanaan uuteen cubuksesta hankittuun paitaan ja mun karvatöppöset Jeffrey Campbellin korkkareihin :D Ja matka kohti adamsia..Jaaa tappiin asti. Jep jep.

Lauantai aamu..Rapula.. Heräsin taas ihan pöhnöisenä, turvonneen nalle puhin näköisenä. Kaatelin purkillisen silmätippoja silmiini, litkin litroittain kaakaota ja yritin elpyä keinolla millä tahansa. Olimme nimittäin varanneet pöydän Casa Largo ravintolasta seitsemäksi."Mä käyn vaa syömässä" muistan tokaisseeni , samalla kun yritin sitoa kenkiäni jo 15 minuuttia.. Niinpä niin... Ruokailun aikana kuitenkin meni se 3 pulloa viiniä ja löysin itseni seuraavaksi sitten yökerho Namusta, ja tappiin asti. Tietysti. Ei v***u..

Sunnuntai aamu..Taas pien rappis päällä. Tällä kertaa näytin särjeltä, jolla on aivohalvaus. Jessus. Tänäänkin joutui skarppaamaan, meidät oli kutsuttu nimittäin Hard rock cafen avajaisiin. Pöytä oli varattu seitsemäksi, nousin sängystä klo.18.30. Kyllä, tein henkilökohtaisen ennätykseni valmistautumisessa. Kannatti kiirehtiä ja lähteä. Paikka oli aivan ihana. Pienempi kuin muut Hard Rockit missä olen käynyt, mutta tyylikäs silti. Saimme valita kaksi drinkkiä drinkkilistalta. Yleensä otan aina viinispritzerin, mutta tänään päätin ottaa jotain muuta. Mojiton ja mansikkadaiqurin, nam. Tonin drinkit olivat purple haze ja jack joku. Drinkkejä suosittelen lämpimästi. Kattava lista ja drinkkejä laidasta laitaan.Alkuruoaksi otimme bruschettat = huikeita, ja pääruoaksi otimme burgerit. Hyviä nekin. Ei ehkä mitään tajunnan räjäyttäviä, mutta ihan ok hyviä. Jälkkäriksi, voi, jälkkäriksi, ah jälkkäriksi otimme suklaa brownie "vadin", joka oli aivan ihanaa. Dietti pilattu takuulla, but, guys,  it was worth it ;)

Nyt sitten nassu kohti meriä, synttäri risteily mun ihanien mussujen kanssa, purjeet ylös, housut alas ja menoks!

xxx Leina






































Hard Rockissa on ihana ja energinen henkikökunta, kuvassa ihana ystäväni Elisabeth <3





26 kommenttia:

  1. Voi miten herkullisen näköisiä ruokia! :P Tuli kamala nälkä! :D

    VastaaPoista
  2. Missä päin toi hard rock coffee sijaitsee tarkalleen? Ihanaa syntymäpäivää sulle Leina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Hard rock on stcn kelloo vastapäätä ;)

      Poista
  3. Hard Rock Cafe näyttää aika viihtisältä, täytyy käydä kokeilemassa. Ainakin tuota jälkiruokaa! :D
    Ja jenkkihapsupaita on todella söpö :)

    C'est La Belle Vie

    VastaaPoista
  4. Kyllä kannatti tulla tänne nälkäisenä :D

    VastaaPoista
  5. Nice blog! :) Ja aivan ihanilta näyttää noi kuvat :) nam!! Minkä hintaisia noi annokset olivat tuolla hard rock cafessa?
    ps. Tuli ihan hirveä nälkä!! hahahah!

    VastaaPoista
  6. Täytyykin käydä tuolla hard rock cafessa :) Paljon onnea synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  7. kauhea nälkä tuli noita kuvia kattoessa! ja kateus kun oot niin kaunis♥

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti teillä oli kiva ravintola-ilta sillon Mayassa, ootte sampsan kanssa aina hirmu ihania kun tuutte :) terkuin teijän tarjoilija ;) ps. hyvää synttäriä!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, ihanaa kiitoksia!! :) Teillä kyl on aivan ihunaa henksua ja ruokaaaa :) :) Nähdään taas pian! <3

      Poista
  9. Oii ihana , mäki haluan käydä siellä!! :D
    Osallistu mun kilpailuun ja voita ihana rannekoru http://prinsessavanessa.blogspot.fi/2012/10/tavling.html

    VastaaPoista
  10. Ihania ruokia, voi nam ! :) Toni kirjoitti kerran, että rakastat herkkuja, ja herkkupäivä on lempparisi. Mietinkin, että kompensoitko ikinä syömisiä ja juomisia ? :) Eli jos olet menossa baariin tai muuten vain juhlimaan, niin jätätkö suklaat syömättä ? Alkoholi kun on aika kaloririkasta. Vai annatko mennä kaikkien herkkujen sekasin vaan. Ihan mielenkiinnosta tämä kysymys :) Itselläni on pinttynyt tapa, että yleensä valitsen joko karkit ja leffan kotona, tai juomisen kavereiden kanssa... Mutta välillä nautin superpaljon ja vedän karkit ja drinkit sekaisin, parasta ! :) Ja lopuksi, hyvää syntymäpäivää Leina<3

    VastaaPoista
  11. Oi ootte ihania! leina, onko sun naamaan (tai nenään?) tehty jotain kauneusleikkauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ei oo tehty mitään leikkauksia naamaan! :D mul on vaa luonnostaan pulleet posket ja luonnottoman pieni nenä :)

      Poista
  12. nyt oikeesti tekstin alkuun aina T: tai L:. jooko?

    VastaaPoista
  13. Leina ja Toni ootte superihania!! Tulee niin hyvä mieli kun näitä teidän juttuja lukee, hihi:) Jatkakaa samaan malliin! Loistavaa syksyä teille molemmille!!:)

    T.Laura

    VastaaPoista
  14. kirjoituksen alla näkyy aina kirjoittajan nimi jos olet sattunut huomaamaan..

    VastaaPoista
  15. Kuinka useasti te Leinan kanssa treenaatte viikossa? Saako mitään tuloksia aikaiseksi jos käy salilla kolme kertaa viikossa. Mulla on ollut kuntoilussa pitkä tauko (lukuunottamatta lenkkelyä), olen 2vuotiaan ja 4 kk vauvan äiti. Hartiat on aivan jumissa itkuisen vauvan kantamisesta, pakko päästä salille senkin takia että saan hetken omaa rauhaa.:D Lisäksi haluaisin kiinteyttää, mitat 158/50kg, sinäänsä tyytyväinen, mutta oon tämmönen löllö, lihaksia pitäisi saada. Minkä verran kuntoilua suosittelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me treenataan se 3-5krt viikossa, riippuu vähän muista menoista. Mutta jos sä kerkeät sen kolme kertaa, se on ihan riittävästi, siihen mitä haluat saavuttaa, eli kiinteyttää. Käytät sen ajan salilla tehokkaasti, tiedät aina ennen salille menoa, mitä olet menossa tekemään, ja muistat katsoa mitä syöt, hyvä tulee!!!

      Toni K

      Poista
  16. kuka ihme toi postauksessa esiintyvä jäbä on? On niin tutun näkönen ja oon yrittänyt miettiä pääni puhki mistä se on niin tutun näköinen. Mietin vaan et oonko ollu kenties jossain samassa koulussa vai onko se tuttu julkisuudesta.

    -nanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sampsa on ollut salkkareissa ja Osku on ollu ainaki parturi/kampaaja :)

      Poista
  17. kuvis oleva mies on salkkareista Sampoo :))

    VastaaPoista