torstai 18. lokakuuta 2012

Six päkkei syksyks!

Kepee syksyinen ilma...ikenet kiristyy! Räkä valuu ja nenä punoittaa! Ihmiset on kauheesti kysellyt treenivinkkejä, että olen Maisa 58kg/163cm, ja haluisin tiukemman pepun, ja sixin esiin. Vaikka kuinka haluisin vastailla kaikille, siihen menisi vuosi tai kaksi, ja kaikille ei toimi samat jutut, on vähän monimutkaisempi paketti :( Niin laittelen treenijuttuja näin yleisesti, joita jokainen voi sitten soveltaa fiilispohjalta. Jos haluat kokeilla PT:n avustuksella kiristää runkoa ja alkaa syömään hyvin, ja vuodattaa pikku kyyneliä salilla, käy kurkkaa Balance Health Helsinki, on mun ja Mikon yhteinen lapsi joka asustelee Helsingissä ja auttelee mielellään treenijutuis, Tseki Phou!

Oli yllättävän fyysistä tälleen 30+ kundille toi laivalla kikkailu, jotenkin tuntuu ettei pysy enään mukana. Voi sitä mehun määrää mikä siellä virtaa...ihmiset kisailee kellä isoin pino Saku Ölleä kärryssä, ja ryysitään Tax Freessä verenmaku suussa. Myös oli ihana huomata että Christian Audigier on edelleen se kovin juttu muotimaailmassa laivalla.. Mitä enemmän glitteriä ja tribaaleja paidassa, sen kivemmaltahan se näyttää. Mut Markku Aro livenä, ja Bingo Happy Hour toimii kyllä yllävän hyvin darrassa laivalla, oikeesti. Mut kaiken kaikkiaan hyvä reissu, iso kiitos kaikille mukana olleille. Uudestaan sit kun täytän 40, eli parin vuoden päästä.

Treenijutuista:

Vatsalihasjumputusta!

Tiedän ettei suurinosa pidä erikseen vatsalihas päivää salilla, vaan uhraa sille 10min treenin lopussa esim jalkapäivänä. Ite oon ottanut nyt tavaksi tehdä vatsalihakset kunnolla yhtenä päivänä, että saa ne kunnolla tukkoon, ja istumapissa tekee tiukkaa, näin miehellekkin seuraavana päivänä. Kun aloitat tekemään, laita sekuntikello juoksemaan.

Kokeile uusia liikkeitä, esim Staattinen pito( lankku), ja vatsalihas pyörä, (tai Dumb Bell roll-outs).

Tee esim. ensimäistä liikettä (1. video) 3 x 45 sec. minuutin tauoilla.
Toinen liike, (2. video) 3 x 10.
Kolmannelta videolta, ensimäinen liike jalat ristittynä, molemmille puolille 3 x 10.
Neljäs liike, kolmannelta videolta, 3 x 20 toistoa.






Kun oot tehnyt tän rallin, stoppaa kello, ja katso paljon aikaa mennyt. Ota kunnon tauko, ja juo vettä. Lopuksi voit lisäksi tehdä omia liikkeitä jota olet tottunut tekemään, jos virtaa riittää, tai yhdistellä yllä olevia, ja omiasi. Jos jaksat pusertaa esim 30-40min näitä vatsalihasralleja, oot aika sissi ja iso käsi siitä!

Koska kävin juuri hesessä hampparilla, palkitsen itseni nyt Leffaillalla ja poppareilla, leffana Taken 2, oon mehuissa, jännää!! Huomenna aamusta jumpalle antaa poppareille kyytiä, oravanpyörä, oravanpyörä....

Pus,

Toni K

4 kommenttia:

  1. kiitos hyvistä vinkeistä!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitti sulla on kyllä hyviä vinkkejä nimittäin tein sen jalkatreenin minkä laitoit tänne ja kieltämättä portaat oli AIKA mielenkiintoset seuraavana päivänä :D Tätäkin täytyy siis kokeilla ja voisitko laittaa vielä jonku käsiohjelman mitä voisi välillä kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos taas hyvistä ohjeista! Videot on ihan ehdoton juttu. Täälläkin toivotaan käsiohjelmaa, eritysesti tehokas ojentajatreeni olis tarpeen. :)

    VastaaPoista
  4. Toni voisitko auttaa, mulla on ongelma! Aloitin sunnuntaina urheilun uudella crosstrainerillani (en ole urheillut aikoihin ja ajattelin nyt tiputtaa muutaman kilon). No mutta siis ongelma on siinä että mulla tulee jäääätävä olo sitten kun olen syönyt treenin jälkeen, mistä johtuu? Eli juon vettä treenin jälkee 1-2litraa ja siis hyvä olo on niin kauan, kunnes syön jotain. No heti syömisen jälkee alkaa oksettaa ja heikottaa jne.. Tämä on toistunut joka kerta ja tänään jopa laatta lensi heti kun uskaltauduin syömään. Mitä teen väärin tai mistä tämä ongelma voisi johtua? En uskalla pian enää treenata jos tämä jatkuu :(

    VastaaPoista