keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Justin Bieber on silkkii

Talvikenkien metsästystä, ja uutta treeniohjelmaa, siinä alkuviikon kohokohdat! Yllättävän vaikeeta löytää fantsui talvikenkiä, jotka kestää kunnolla eikä palella. Ja sit kun osuu kivat kohdalle, hinnat on sellasia et sais myydä vähän miehistä rakkautta että olis varaa ostaa. Nyt kuitenkin löyty parit, ja UGG ei petä koskaan. Björn Borg tuli mulle uutena, snadisti on tollaset faija kengät, mut kivat jalassa eikä ne nyt ihan kauheen näköset ole. Tulee oltuun vaan aika värirasisti, et mustasta hyppy ruskeeseen on sama kun vaihtais koirasta kissaan, tyttärest äitiin.










Ostoslistalla seuraavaksi


Uus treeniohjelma oli vähän pakollinen, ja laitoin mun kaverin päivittää ja tekemään sen. Kun ite tekee itselleen, ja toistaa samaa pitkään, kehitys pysähtyy. Tarvii vaihtelua, toistojen muutosta, uusia liikkeitä. Itsellä jääny omat treenit vähemmälle, kun keskittynyt muiden treeneihin, ja ohjelmiin. Tuloksena ollut sitten treenaamisen suhteen vähän sellaista juosten kusemista, puolitehoilla. Tavoitteena on nyt treenata 3 jakoisella ohjelmalla, johon lisäksi aerobinen päivä, ja yks Boot Camp treeni viikossa Elinan opastuksella. Kävin vetämässä sen tiistai aamuna, klo 7.00. Oli sellainen kokemus, et tuntui kun olis irronnut ruumiistaan. Ensinnäkään aamut ei toimi mulle ollenkaan. Haluun herätä kun herään, syödä rauhassa, ja fiilistellä telkkarista Emmerdalea ja muuta hyvää ohjelmaa. Esim ostos TV:llä on nyt myynnissä keraaminen paistinpannu, mihin ei tartu mikään. Leina sano et se on pakko saada.

Toiseks, mä en tajua miten ihminen, joka ei tee aamukahvia kotonaan, voi selvitä aamuisin työpaikalleen seitsemäksi? Mä odottelin sporaa ennen seiskaa stokkan edessä, ja roikuin siinä olevan kahvilan ovenkahvassa joka ei ollut vielä auki, vilkuttelin tytöille jotka oli avaamassa kahvilaa, et avatkaa, mä kuolen, tarviin kahvia. Ei tullu teetä, kahvia, eikä sympatiaa. Söi miestä. Itse treeni oli huikea, kovalla sykkeellä, tehtiin paljon eri liikkeitä, enimmäkseen kylkiä, vatsaa, ja käsiä rasittavia. Mulla tuli snadi puklu suuhun 5min ennen treeniä. Johtu varmaan siitä, ettei ollut juonu sitä kahvia, (tai siitä että mun hapenottokyky on about donitsin tasolla).





Uus treeni on jaettu aika kivasti kolmeen päivään, ja toistot on tyyliä 3 x 8. aikaisemmin olen pumpannut 12, 10, 8 toistoilla. Luontaisena testobuusterina menee nyt BMR DUZIXON, (joilla ehkä hämmentävin mainos tuotteesta), ja  :n Super Gainer Pro (Banaani, Star Nutrition) lisäprotskuna ja palkkarina. Protskuja syön sen 2,5g/painokilo, ja hiilareita ennen klo 18.00 ihan kunnolla.  Haluun nyt enemmän massaa, kovempia treenejä, isompia painoja, että saa paikat kunnolla taas kipeäksi. Tullut paino alas 93kg-> 85kg. Haen sen nyt sinne 90kg, ilman että tulisi lisää kuitenkaan löysää. Löysästä puheenollen tää syksy on jotenkin saatanan petollinen. Koko päivän syöt fiksusti, ja illalla tuntuu kun olis raskaana, ihan ihme mielihaluja. Oli pakko saada terveellisen iltapalan jälkeen sitten lasillinen Sancerren valkkaria ja tuplapatukka, ne imeytyy kivasti sitten yön aikana kylkiin. Plus Leina toi mulle tänään kakkuu kaupungilta, se haluu et musta tulee hylje... Mut ei tää niin justiinsa ole, kunhan sinnepäin sutii! Loppukevennyksenä toi hämmentävä mainos, aika myskinen meininki, ja retee Nintendo pornomusa!

Toni K





33 kommenttia:

  1. MeikäKauko tuli tänään duuniin niin mun työkaveri oli koko aamun vääntänyt mulle kolmijakoista treeniohjelmaa ja kirjoittanut otsikoks "MUNUAISTREENI". Tavoite on siis selkeä: Musta tulee munuaiselta näyttävä painonnostajaemäntä ja sellanen on kyl himassa vitunmoinen riski. Ohjelma vaikutti aika pitkälti itsemurhalta, mutta kattoo miten lähtee. Huh. Toisaalt siinä on myös se, kun toinen tekee ohjelman niin sit on pakko näyttää sille vähän tuloksiakin, ettei tuu sanomista.

    Maitohapposta viikkoa!

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi munuaistreeni on aika osuva nimi. Lähet vaan pusertaa, kroppaa mintimmäks, niin alkaa puskee hymyy naamalle. Kelpaa sit vetää pelti paljaana kesällä! Hapokkaita treenei sinne kans!

      Toni K

      Poista
  2. oot ihan mahtava kirjottaan :D saan aina päivän naurut sun kirjotuksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Vielä kun oppis lukemaan...

      Toni K

      Poista
  3. Toni voisitko auttaa, mulla on ongelma! Aloitin sunnuntaina urheilun uudella crosstrainerillani (en ole urheillut aikoihin ja ajattelin nyt tiputtaa muutaman kilon). No mutta siis ongelma on siinä että mulla tulee jäääätävä olo sitten kun olen syönyt treenin jälkeen, mistä johtuu? Eli juon vettä treenin jälkee 1-2litraa ja siis hyvä olo on niin kauan, kunnes syön jotain. No heti syömisen jälkee alkaa oksettaa ja heikottaa jne.. Tämä on toistunut joka kerta ja tänään jopa laatta lensi heti kun uskaltauduin syömään. Mitä teen väärin tai mistä tämä ongelma voisi johtua? En uskalla pian enää treenata jos tämä jatkuu.:( niin ja oon siis ihan normaalipainoinen 19-vuotias.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sä olet syönyt treenin jälkeen? Juotko ollenkaan treenin aikana? Toi pari litraa vettä treenin jälkeen kuulostaa aika määrältä, jos kerralla tempaset. Kokeile syödä kevyemmin jos olet vetänyt treenin jälkeen jotain raskasta, esim pastaa/perunoita. Ja syö hitaasti, ja vaikka vähemmän, jos alkaa tulemaan paha olo. Tsemppiä, ja aloita iisisti!

      Toni K

      Poista
    2. Kukaan ei kysyny mun apua, MUTTA vastaan silti! Mulla oli toi sama ongelma, kun aloin treenaan kovempaa jokunen vuosi sitten. Treenien jälkeen kun söi niin ällötti ihan hulluna ja heikotti.. Yleensä helpotti kun söi ihan vähän jotain suolasta, esim. suolakeksin. Tää vaihe meni onneks nopeasti ohi, ei kestänyt kuin joitain viikkoja ja enää ei tarvi syödä suolakeksiä treenien jälkeen :D Kroppa tais olla vaan ihmeissään kovasta treenistä :)

      Poista
    3. jes,kiitos paljon vinkeistä molemmille :) katotaan helpottaako!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. meidän myymäläs saa niitä converse tennareitä/saapaita 60 e!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muualta ei saa nii halvalla ;)

    VastaaPoista
  6. Hyvä Toni sul on hauska ote kirjottaa, muutenki persoonallinen ja raikas yhdistelmä tää kun postaatte vuorotellen, ja usein - joka on tooodella jees!:)

    VastaaPoista
  7. siis MIKÄ tässä syksyssä oikein on, kun järkyttävä himo olis syödä aivan kaikkea?! sipsii ja namia vois napsia joka ilta. oon nyt onneks ottanut itseäni niskasta kiinni, mässäyksen jälkeen alko kyljissä jo vähän näkyä...
    en yhtään tiedä miten tänne päädyin ja kuka sää oikein oot, mutta tää on todella viihdyttävää. odotan sitä päivää kun tästä tulee perus blogiskenen kasvatti ja kokoat nelly-kollaaseja meille nähtäväksi. toivottavasti joudun odottaan kaaaauan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Mä oon Die Hard NELLY fani, odota vaan. Myös Gina Tricot lämmittää sydäntä.

      Toni K

      Poista
  8. mä en tiiä mikä teissä on, täst blogista on tullu ihan mun lemppari :D jotenki nää jutut/kirjotustyyli saa nauramaa, vaikkei niissä sinänsä mitää hauskaa oliskaa ;D hahah. ootte huippuja, jatkakaa ihmeessä. ja Leina, oot maailman kaunein :)

    t.vivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis vivi! kiitos sanoista! Leina on kyl ihan ok:)

      Toni K

      Poista
  9. Toni kiltti, sun on PAKKO jeesaa!!
    Kerro mulle onko mitään mahiksia laihtua vähän vajaa 6 viikossa 10 kiloa?
    Painan tällä hetkellä 71 kiloa ja tarve olis laihduttaa n.60 kiloon tona aikana.
    Rantaloma häämöttää enkä haluis näyttää miltään rantautuneelta hylkeeltä rannalla tai altaalla!

    Oon nyt syönyt mm. eilen näin:
    aamupala easy diet karpalosmootie, lounas easy diet juustokeitto, päivällinen raejuusto ja broilerin koipireisi plus 1 tomaatti. ja hetkellisen ahmimiskohtauksen tuloksena varmaan 200g leipäjuustoa. lisäksi oon kävellyt töihin aamulla (7,5 kilsan matkan tunnissa) ja takas töistä himaan sama juttu.
    miten kannattaisi liikkua sekä syödä että sais painoa mahd. nopeasti alas? onko easy diet-pussit mistään kotosin ja riittääkö pelkkä kävely/juoksu vai pitääkö olla myös lihaskuntotreeniä?

    Kiitos tuhannesti vinkeistä jo etukäteen!!! :) ja ihanaa syksyn jatkoa sulle ja Leinalle, teil on ihan huippu blogi!

    VastaaPoista
  10. Joo sama juttu, ekaks koko päivän vältelly hiilareita kiltisti, mutta sitte ku kello lyö sen 18.00 niin kaikki maailman sokerit ja jauhot vaan suuhun :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oo kato niin justiinsa, pitää sitä herkutellakkin et jaksaa raastaa persettä siinä kuntofillarissa!

      Toni K

      Poista
  11. Haha tää on ihan huippublogi, ja toni sun kirjotustyyli on ihan mahtava!! Saa joka kerta mut tosi hyvälle tuulelle :D ja Leina oot älyttömän kaunis!
    -Julia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia! Koitetaan jatkaa samaan tyyliin! Leina on IHQ!

      Toni K

      Poista
  12. Mä en koskaan ikinä kommentoi mihinkään blogiin mutta nää jutut on kyllä linjassa:)! Onneks se Leina ei antanu sun kans periks aikoinaan:D. Jatkoja molemmille!

    VastaaPoista
  13. Just helmi blogi, mut miten toi otsikko liittyy tekstiin? :D tietty tää voi kertoo jotai mun yksinkertasuudesta ku en tajuu tätä läppää :D

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Justin on vaan niin kingi et sitä pitää fanittaa aina kun tulee sauma.

      Toni K

      Poista
  14. Sopisko kysyy Leinalta, että puhuuko/ymmärtääkö/lukeeko hän japania? Oon miettiny tätä ikuisuuden! :D ihana blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl Leinal on japani ihan hallussa, hyvin se osaa puhuu, enemmän sil on hiomista ton suomen kanssa:)

      Toni K

      Poista
  15. Aivan mahtava kirjoitustyyli, niin kuin ootkin jo saanut kuulla :D Jatkakaaahan samalla tyylillä!
    emppu

    VastaaPoista
  16. Tää on niin hyvänmielen -blogi ettei tosikaan, etenkin Tonin tekstit pistää kerta toisensa jälkeen hymyilyttämään. :)

    VastaaPoista