maanantai 5. marraskuuta 2012

Bondage kiikku viikonloppu

Jumpan täyteistä viikonloppua takana! Mun jutut alkaa olee puuduttavalla tasolla, kun ei suusta enään tuu muuta tekstii, jäi levy päälle....Olin mun kaverin kanssa Vierumäellä TRX Personal Trainer koulutuksessa. oli erittäin fyysinen reissu, mutta kannatti. Mulla ei ikinä ole kyljet, perse, kädet, aivot tai  mikään muu ollut näin kipeä treenistä. Tuntuu kun olis ollut Venezuelassa vankilassa pari yötä, alasti, naiseks meikattuna. Ensinnäkin lähettiin ajamaan Helsingistä vierumäelle klo 7.30, puolentoist tunnin yöunilla. Mä olin edellisen yön duunissa sarana apinana We Got Beeffissä, ja kaveri oli kans yön duunissa valuttamassa perryä nuorisolle.

Oli todella kuohkee fiilis lähtee puskee aamulla matkaan. Sato vettä ihan kiukulla, ja kaverin mutsilta lainaamassa autossa oli joku rytmihäiriö, se alkoi vatkaamaan ihan kun olis ollut pesukoneessa heti kun nopeus nous yli satasen. Siinä vedettiin sit silmät kiinni, sateessä, pimeessä. En laittanut turvavyötä ihan vaan sen takii et jos kolaroidaan jonkun peuran kanssa, tulee nopee loppu, molemmille, reilupeli.

Päästiin perille, ja väsytti niin paljon...Alettiin sitten samantien puskee koulutusta, roikkumaan ja keinumaan, samalla kun yrität sisäistää mitä sulle puhutaan. Ois varmaan muuten menny mullekkin ihan hyvin jakeluun, mut nämä kurssin vetäjät oli kaks kundia Liettuasta, ja puhu sellasella murteella, etten ollut ennen kuullu. Mä luulin aluks et tää on varmaan joku läppä, et kundit vaan häröilee, mut ei. Oli sekoitus sellaista Borat puhetyyliä, pienellä twistillä. Ekan tunnin mul meni kaikki ohi, mut sit alkoi uppoomaan päähän, kun sai parit kupit stydii kaffee. Noi kundit oli ihan ninjoja. En oo nähnyt tollasta kehonhallintaa ikinä keltään. Siinä ne kundit roikku köysissä, puhu Boratia, ja hymyili samaan aikaan ilman että tuli pisaraakaan hikee. Mulla tuli hiki jo pelkästä katsomisesta.... Pääsin samalla reissulla kokeilemaan pitkäst aikaa kunnon kouluruokaa!! Jos toi TRX on ihan vieras juttu, kannattaa tutustuu.










Kotiin tullessa tuolta reissusta, oli rotsi aika tyhjä...kotona about seiskan aikaan. Otin siinä matkalla pari bisseä ja Hesen kerroshampparin, ihan tollanen perus palautus ateria rankan treenin jälkeen. Tuli viel sit illalla lähettyä ulos, kun ei tullu pariin viikkoon käytyä, kun ollut hyvä treeni hässäkkä käynnissä..olin niin väsynyt ja semisti soossissa, että ei jäänyt paljon muistikuvia. Eli ihan huippu ilta.

Niin kun kirjoittelin tossa aikasemmassa jutussa, oon aloitellut uuden treeniohjelman, jolla kokeillaan vähän rajoja, ja haetaan vähän lisää massaa. Tuntuu ihan selvästi, ja näkyy kropassa, että ei oo tullut turhaan hikoiltua. Massaa on tullut kivasti lisää se 4kg, ja limputkin tuntuu liikkuvan ihan kivasti. Saanut kyl pusertaa väillä sillain et tuntuu että  peräsuoli tulee ulos jostain suunnasta, mut toistaseks on pysynyt sisällä. Kyljistä alkanu pikkuhiljaa palaa suklaat ja jädet, kiitos Boot Campin ja snadin Crossfit treenin ansiosta. Oon lisänny mun perus vitsku ralliin pari uutta tuotetta. BCAA, ZMA, Cla, Creatiinin kapseleina, ja Arginiinin. BCAA:ta ennen treeniä ja sen aikana. Tosta arginiinista sen verran, et jos tuntuu et kaipaat snadia piristystä mieskuntoon ihan luontaisilla keinoilla, tässä sulle kiva juttu. Ei siitä sen enempää. Kaikki noi tuotteet löydät  . Suosittelen muuten Kisahallii treenimestaks, tuli mulle ihan uutena, kävin tänään Reiskan kanssa, 3 euroo maksaa, ja sielt löytyy kaikki. Torstaina olis tarkotus mennä lyömään toisiamme vähän nassuun sinne, ja painii. Pojat on poikia.




Raymond puuskuttaa

Eesti keel, Toit ja Tervis!

plus neljä kiloo ja junttipose

Uudet setit


Huomenna olis luvassa sulkapalloo Julian kans, viimesimmäst päässy vierähtää jo hetki, saan varmaan nenääni, niinkun viimeksi. Nyt kun Julia on viellä käyny treenaa ihan kiukulla, se on varmaan sellanen nais Tarzan. Ja keskiviikkona olis Jennifer Lopezin keikka, voi pojat, tätä on odotettu!!


Hyviä treenejä sateen keskelle, ja uutta treenimusaa, ihan huikee pumppu: Rise Against!



Pus,

Toni K

8 kommenttia:

  1. Ihanaa,ihanaa,ihanaa! Treenimotivaatio huipussaan. Prkl anatomian tentti, pakko siihen lukee ku hullu. Hei mitä mieltä tosta BCAA:sta, sopiiks naisille? Tilailin nimittäin itekkin sitä, odottelen huomena saapuvaksi. :) Viittisiksie tehä postasta millasta treeniä noilla trx-naruilla vois tehä? Toki oon katellu netistäkin videoklippejä. Mutta vaikka jotain, mitkä on tosi hyviä? Olinki jo ootellu innolla uutta postausta, kiitos. Huippua. Mahtavaa treeniviikkoa! :) -Janina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANAA!! Laitan tuosta TRX treenistä snadia juttua, millä pääsee alkuun. Sopiii BCAA myös naisille, ihan rohkeasti vain. Hilpeitä treenejä sinne kans ja hyvät viikonloput!

      Toni K

      Poista
  2. Olisi tosi ihanaa jos voisit tehdä tänne jonkun treeniohjelman naisille. Tai jotain lihasjuttuja millä saisi vatsan pepun ja reidet kiinteemmäksi. Ja mielellään sellaisen mitä on mahdollista tehdä kotona ilman mitään kalliimpia laitteita koska opiskelijapudjetilla ei ole varaa käydä salilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan alkuviikosta ohjelmaa, jota voi soveltaa myös kotona treenattavaks:)

      Toni K

      Poista
  3. Huippukiva blogi, tykkään! Oon ihan koukussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Pikku koukutus on ihan hyvä juttu!

      Toni K

      Poista
  4. Jännä nähä :D tai sitten sun käsitys nais Tarzanista on todella kömpelö.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Toni hyvistä treenivinkeistä ja -ohjeista sekä muutenkin kirjoituksistas!

    Oon ite treenaillu salilla vasta about puol vuotta (ennen sitä panostanut vaan fudikseen n. 10 vuotta) - yläkropan treenaus ollu aika lailla se pointti ainaki nyt aluksi. Oon jäänyt niin koukkuun gymiin et meinaa jalkapallohommatki jo jäädä :)

    Mitenköhän toi kreatiini/creatiini naisille? Meneeköhän ihan yhtä lailla kun miehillekin / onkohan fitnesstukussa jotain naisille suunnattua versiota, jota voisit suositella kakskybäselle naikkoselle?

    + Dikkailen ehdottomasti myös asiallista musamakuasi nimimerkillä rokkari-iskän oppien myötä punkrock/rock since time immemorial :D

    VastaaPoista