perjantai 9. marraskuuta 2012

Isoveljen talossa!

Heippa ihanaiset! Ajattelin nyt pyhittää tämän tekstin täysin mun Bb-hömpötyksille. Sunnuntaina talosta joutui lähtemään yksi mun  all time lemppari ihmisistä talossa,  Jonna I. Ihan kakkelia, että joutui lähtemään, mutta toisaalta koska olen tämmöinen "itsekäs rakastaja ihminen", niin musta on ihanaa, et tulikin ulos, en jaksa odottaa, että pääsen rutistamaan hänet hengiltä :)Kukas on muuten teidän suosikki? Se on nimittäin tosi jännää miten ihmiset näkee ihmiset aina eri tavalla kuin toiset. Tässä on vähän mun ajatuksia talon ihmisistä:


Teija: Ensivaikutelma: Vahva persoona, jolta löytyi aina mielipiteitä. Oli osana tätä "vanhempien jengiä". Loppuvaikutelma: Aivan ihana huolehtija ihminen, joka sanoo aina omat mielipiteensä, rehellinen. Joutunut kestämään meitä "pissiksiä" alusta loppuun saakka. Mun yksi voittaja suosikeista. :)

Tommi: E.V: Hiukan ujo, komea urheilija poika. LV: Sympaattinen, rohkeni Sarahin seurassa, luotettava, herkkä.

Sarah: E.V: Nuori, räväkkä, höpöttäjä. LV: Edelleen räväkkä, villi nuori nainen, jolta löytyy myös mielipiteitä suuntaan ku toiseen. Ihana :)

Jonna.A: EV: Inttilikka, äänekäs, vaikeasti lähestyttävä LV: Hiukan epävarma itsestään oleva urheilullinen, reipas, mutta herkkä inttilikka. Antoi minulle ainoat nimeämispisteet syyllä "koska on ollut musavideoissa" :D

Jonna.I :EV: Mun tuki ja turva talossa, Sympaattinen, hyvä kuuntelija, muistutti minun omia ystäviäni täällä ulkomaailmassa , kaunis.LV: Samat kuin EV:t, mutta Jonnasta löytyi näköjään villikin puoli talossa, kihi ;) <3 Ihanin ikinä

Janita: EV: Nuori neitokainen, joka vähän etsiskelee itseään vielä . HÖPSÖ LV: Nuori herkkä kaunokainen, jota haluaisin suojella. Ja höpsö on kyllä edelleen! ;)

Irina:EV: Huomasin Irinan heti ensimmäisenä, todella erilainen ihminen. Sydämellinen, hengellinen, ihana. Oli myös osana "vanhempien jengiä" LV: Aivan ihana huolehtija ihminen, rakkautta täynnä oleva kaunokainen, joka  ei pärjää kyllä ilman tupakkaa :D

Anne: EV: Nainen, jolla oli kauniit silmät, mutta oli vaikeasti lähestyttävä LV: Aivan ihana sympaattinen, lojaali söpöläinen. Osana "vanhempien jengiä"

Ira:EV: Räväkkä äiti hahmo, kokki. "Vanhempien jengissä"
 LV: Räväkkä äitee hahmo, joka rakastaa punaviiniä :)

Tea: EV: Höpsö blondi LV: Höpsö blondi, joka valitti paljon, mutta jonka seurassa viihdyin todella hyvin. Huumorintajuinen, söpöliini, joka tanssisi jokaisen meistä kumoon, dancing diva :)

Markus:EV: Lämmin sydäminen, sympaattinen, höpsö. Aivan ihana ihminen joka ei tekisi kärpäsellekkään pahaa. Mun toinen suosikki voittaja ehdokas!! :) LV: samat ku Ev, ellei paremmat!!

Iida: EV: Huomionhakuinen, manipuloiva. LV: Sympaattinen ja kovia kokenut tyttö, joka on silti mielestäni vähän (ainakin talossa)  epäaito. Mutta silti kiltti tyttö, joka ei puhu ainakaan julkisesti mitään pahaa kenestäkään.

Jouko: EV: Tunsin jo entuudestaan, mutta huumorintajuinen pleijeri. Ei ole muuttunut muuksikaan :D Ja ystävänä toivon hänellekin voittoa.

Tomi:EV: Hassu höpöttäjä poika LV: Ihana humoristinen väripilkku.

Olishan se ihanaa jos kaikki vois voittaa, mutta joku pitää valita. Mun on Teija, Markus ja Jouko. Markus, jos yksi pitäisi valita, ketkä on teidän suosikkeja? :)

xxx Leina
19 kommenttia:

 1. mulla kans voittajasuosikkina on markus.. ja sit tulee jouko ja teija :)

  VastaaPoista
 2. Tea on huippu! Vaikka Tea jaksaakin välillä ärsyttävää aika paljonkin, mut sen aitous on niin ihailtavaa ja viihdyttävää :D :)

  VastaaPoista
 3. Sä olit pitkään mun suosikki talossa, harmitti niin suuresti ku jouduit lähtee pois sieltä :< Mutta nyt jos pitäis Jonna I.:n putoamisen jälkeen sanoa niin Jouko ja Markus on kyllä munkin mielestä ihmisiä joiden kuuluis BB voittaa :) Oliko sun helppo päästä takasin kiinni arkirutiineihin kun tulit talosta kotiin ? :)

  http://fairytalelife-jenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Markus on myös mun suosikki! Ainoa aidosti sydämellinen ja rehellinen tyyppi talossa!:)

  VastaaPoista
 5. Oma suosikki oli Johanna. Mielestäni talon hyväsydämisin, eikä osallistunut juonitteluun, kieroiluun eikä toisten haukkumiseen. Häntä syytettiin syyttä. Mm. Jonna I oli sairaalloisen mustasukkainen ja väitti Johannan yrittävän pokailla Joukoa, vaikka oikeasti Jouko oli Johannaan ihastunut, vaikka Jouko ei ollut lainkaan Johannan tyyppiä. Anne huusi Johannalle, kun Johanna heräsi Jouko vieressään. Johanna oli nukkumassa, kun Jouko siirtyi hänen viereensä ja silti Johanna sai kaikkien vihat. Sairasta sakkia. :(

  Jäljellä olevista voittajasuosikkini on Iida, Tomi tai Teija. Vähiten voiton soisin Jonna A:lle (Jonnasta ei näytetä koosteissa mitään negatiivista, vaikka 24/7:aa katsoessa on tullut esiin Jonna pahat puheet muista, negatiivisuus, epästabiilisuus, huono itsetunto ja raivoitkukohtaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjotan sun kommentin täysin, samoilla linjoilla ollaan.. :) paitsi mun voittaja suosikkeihin ei teija kuuluisi missään nimessä muuten samaa mieltä.. harmi kun johanna tippui :(

   Poista
 6. Entä Katarina ja Johanna?

  VastaaPoista
 7. Olen homo.

  - Habazi (homo)

  VastaaPoista
 8. Olisi muuten kiva kuulla myös sun aatteita aiheesta muutenkin :) Esim. minkälainen kokemus talossa oleminen oli? Mikä ahdisti? Mikä oli parasta? Häiritsikö kamerat? Lähtisitkö uudestaan? Minkälaista palautetta olet saanut talon jälkeen? Tuleeko ihmiset juttelemaan ja tunnistaako monet BB:stä? Miltä tuntui jälkeenpäin katsoa omaa menoa lähetyksistä? Oletko lukenut keskustelupalstoilta sinusta kirjoitettuja juttuja? :) Kiinnostava formaatti, mutta itsellä ei taitaisi rohkeus riittä moiseen!

  VastaaPoista
 9. Jotenkin luulen, että Jouko tai Markus voittaa kisan. Ei ole ketään erityistä suosikkia tänä vuonna päässyt muodotumaan. :)

  http://1beautybox.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Muru sä olit mun lemppari! En oo katsonut bb tä sen jälkeen kun sä tipuit<3 ja ihana toi vika kuva! Iksuuuuu

  VastaaPoista
 11. Kulti sä olit mun lemppari, enkä oo katsonut sen jälkeen bb tä kun tipuit! Kauhea iksu ja ihanan kaunis toi vika kuva <3 leiskuu

  VastaaPoista
 12. Koska päivitätätte taas blogianne? Sitä on tosi kiva lukea! :) Leina oli suosikkini BB:ssä. Vaikka Leina onkin nyt reissussa Viidakon Tähtösten vuoksi olisi kiva lukea Tonin juttuja. :)

  VastaaPoista
 13. heii postailkaa:))) tää on paras blogiii :)

  VastaaPoista
 14. Itse lopetin BB:n katsomisen kun sinä tipuit.

  VastaaPoista
 15. Tuleeko niitä postauksia?!

  VastaaPoista
 16. Ootteko te lopettanut blogin pitämisen?

  VastaaPoista
 17. ettekö enää postaile!?!?!?

  harmi...

  olette näköjään lopettaneet blogin, kun niitä postauksia e ala tulla


  viimeksi yli kuukausi sitten , voisi edes toni postailla jos leina on viidakon tähtösissä tai missä liene...

  VastaaPoista